Tovább a fejlődés útján

Tovább a fejlődés útján

Cégünk 2017 évi alapítása óta stabil növekedést tudhatunk magunkénak, amire nagyon büszkék vagyunk.  Az elmúlt években számos elégedett ügyféllel bővültünk, új telephelyet, működési központot hoztunk létre, Magyarország több pontján alakítottunk ki üzemeltetési csomópontot, valamint egyedi termelésfelügyeleti szoftvert fejlesztettünk.

Fejlődésünk következtében országszerte már több, mint 240 MW összteljesítményű napelemes rendszer kulcsrakész üzemeltetési feladatait látjuk el!

Ennek köszönhetően örömmel jelentjük be, hogy cégünk

dinamikus fejlődésére tekintettel 2023.10.01 naptól korlátolt felelősségű társaságból zártkörű részvénytársasággá alakult.

Zrt.-vé alakulásunk fontos, stratégia döntés, hiszen szervezeti növekedésünk és belső működésünk fejlődése megkívánja, hogy ehhez megfelelő cégformát öltsön.

Az átalakulás a tulajdonosi szerkezet és menedzsment megtartásával történt, így továbbra is a tőlünk elvárható és már megszokott, magas színvonalon biztosítjuk üzemeltetési szolgáltatásainkat.

Fontos megemlíteni, hogy az elmúlt években a magyar villamosenergiaszektort érintő permanens változásokat, főként a villamosenergia piaci környezet alakítja, mely folyamatos, napi követést igényel. Ezen változó környezetben Cégünk kínál stabilitást és szakértelmet. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy erőműves befektetésük a lehető legrentábilisabban térüljön meg.

Tevékenységünk célja, továbbra is, hogy maximalizáljuk a napelemparkok teljesítményét, valamint ügyviteli támogatást biztosítsunk, és így a műszaki és környezeti feltételek optimalizálásával támogassuk az erőműtulajdonosok gazdasági hasznának megtartását, növekedését.

A folyamatosan bővülő ügyfélkörünk teljeskörű ellátása indokolta egy új működési központ kialakítását, így már megújult környezetben, még nagyobb gépparkkal végezzük munkánkat. A miskolci irodaházunk és raktárépületünk ünnepélyes átadására 2023. 05. 25. napján került sor.

Legfőbb célunk, hogy a jövőben is változatlanul kiemelkedő, minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Országos ismertségünket szeretnénk megtartani, üzemeltetési flottánkat és portfóliónkat bővíteni.

Szolgáltatásfejlesztésünk érdekében folyamatos invesztíciókat teszünk. Ennek köszönhetően 2023 évtől kezdődően már drónnal is végezzük az erőművek hőkamerás ellenőrző méréseit, melynek segítségével hatékonyabbá váltunk, és még átfogóbb képet kapunk a napelemparkok állapotáról.

Örömünkre szolgál, hogy folyamatos fejlődést tudhatunk magunkénak és ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves ügyfelünk és partnerünk bizalmát!

                   

 

Ezek is érdekelhetik

Egyéb
Balint

Tovább a fejlődés útján

Tovább a fejlődés útján Cégünk 2017 évi alapítása óta stabil növekedést tudhatunk magunkénak, amire nagyon büszkék vagyunk.  Az elmúlt években számos elégedett ügyféllel bővültünk, új

Tovább olvasom
Egyéb
Balint

Napelemparkok népszerűsége

A hőkamerás vizsgálat előnyei A napelemparkok szakszerű üzemeltetésének fontos része a hőkamerával végzett ellenőrzés, mely hatékony módja a napelemek, a transzformátorállomás és a kötési pontok

Tovább olvasom
Egyéb
Balint

A hőkamerás vizsgálat előnyei

A hőkamerás vizsgálat előnyei A napelemparkok szakszerű üzemeltetésének fontos része a hőkamerával végzett ellenőrzés, mely hatékony módja a napelemek, a transzformátorállomás és a kötési pontok

Tovább olvasom