Tótkomlós

Tótkomlós

Adatlap

Kategória

Teljes körű üzemeltetés

Szerződés kezdete

2020. Január

Helyszín

Békés megye
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Együttműködésünk bemutatása

Vihar okozta kár útján kerültünk kapcsolatba, amikor is a villámcsapás másodlagos hatása miatt a kommunikáció tönkrement és több eszközben kár keletkezett.  Biztosítási ügyintézés és  garanciális ügyintézés miatt keresett fel minket ügyfelünk, mely hibát sikeresen elhárítottuk. A precíz, gyors és szakszerű eseti javítás kapcsán az ügyfél bizalmat szavazott nekünk, így 2020 januárjában megbíztak minket 1MW üzemeltetéssel. Ekkor a park már 2 éve működött.

A szerződéskötés után észlelt kommunikációs és inverter hibák elhárítása után a termelés és a monitorozás helyreállt. A park sajátosságai miatt rendkívül fontos a folyamatos zöldterület karbantartást, mivel a panelek alacsonyan helyezkednek el a talajhoz képest. Ügyfelünk kérésére szükség szerint vállaltuk a fűnyírást, mely a 2020. évben eddig 5 alkalmat foglalt magában.

A nagy távolság ellenére (több, mint 300 km) a teljes körű üzemeltetést itt is megfelelően el tudjuk látni, így meghibásodás esetén a 24 órán belüli kiszállást minden esetben tartjuk jelen ügyfelünk részére is. A mosást úgy végezzük, hogy a víz lágyítását helyben oldjuk meg.

Park sajátosságai

Polikristályos panelekből kialakított kiserőmű (kb. 2.200 db) Alacsonyan elhelyezkedő panelek vannak, tehát indokolt a gyakori fűnyírás. A  patak közelsége miatt nagyon sok a rovar, tehát a panelek gyorsan beszennyeződnek.

Miben tudtunk segíteni?

Garanciális ügyintézés, hibaelhárítás, majd a precíz, gyors és szakszerű eseti javítás kapcsán az ügyfél bizalmat szavazott nekünk. A továbbiakban főleg a zöldterület karbantartással és panelmosással járultunk hozzá a kiegyensúlyozott termeléshez.

Amennyiben a téma felkeltette érdeklődését, ne tétovázzon, hívja szakképzett tanácsadónkat!

Hörcsik Tamás

Értékesítési munkatárs

Hívd! +36 70 431 8257

Vagy keresd meg irodánkban személyesen,
hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 óra között!

További referenciák

sostofalva-4
Sóstófalva
szirmabesenyo-4
Szirmabesenyő