Sóstófalva

Sóstófalva

Adatlap

Kategória

Teljes körű üzemeltetés

Szerződés kezdete

2019. Március

Helyszín

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Együttműködésünk bemutatása

Ez a park már 3 éve működött, amikor megkezdtük az üzemeltetést. Magasra nőtt fű, törmelékes talaj és rengeteg törött panel várt bennünket. A munka a terület megtisztításával kezdődött, mely hozzávetőlegesen 1 hetes munka volt csapatunknak. Miután ez megtörtént, kollégáink felmérték a park sajátosságait.

A karbantartás hiánya és az időjárási viszonyok az erőműben a paneleket megrongálták.

A PV modulok töröttek voltak, kb. 100 db panel cserére szorult. Szabadon lógó vezetékek, és szinte életveszélyes állapotok uralkodtak. A transzformátorállomásban olajszivárgást észleltünk, amit a transzformátor garanciális cseréjével sikerült megoldanunk.

Több inverter nem működött, amit garanciális ügyintézéssel javítottunk, cseréltünk és a többi inverter garancia-hosszabbítása is megtörtént.

A biztonságtechnika sem működött megfelelően, mert a magasra nőtt aljnövényzet miatt a rendszer folyamatosan riasztott. Továbbá a napelempark nem volt felügyelet alatt, ezért szükséges volt a távfelügyeletbe való bekötés is, melyet szintén mi koordináltunk ügyfelünknek. A kameraképek homályosak voltak, melyet tisztítással és fókusz beállítással javítottunk.

Amikor ezen problémák sorban felütötték fejüket és ügyfelünk észlelte a meghibásodások és tennivalók sokaságát, úgy döntött, szakértő kezekre bízza rendszerét, hiszen egy beruházó 25 évre tervez, jelen rendszer pedig még csak 3 éve került felkapcsolásra. Megkeresését követően rövidesen prémium csomagos szerződést kötöttünk, és azóta is elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk.

Park sajátosságai

A napelempark vékonyfilmes panelekkel került kialakításra. A korszerűtlen technikával készült sérülékeny panelek (3840 db) szolgálták a probléma alapját.

Miben tudtunk segíteni?

Garanciális ügyintézés
A transzformátorállomás garanciális cseréje
Panelek cseréje
Biztonságtechnika javítása és bekötése
Inverterek garanciális javítása
Területrendezés

Amennyiben a téma felkeltette érdeklődését, ne tétovázzon, hívja szakképzett tanácsadónkat!

Hörcsik Tamás

Értékesítési munkatárs

Hívd! +36 70 431 8257

Vagy keresd meg irodánkban személyesen,
hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 óra között!

További referenciák

szirmabesenyo-4
Szirmabesenyő
totkomlos-4
Tótkomlós